Results 1 to 11 of 11

Thread: posts

  1. #1

    Default posts

    My posts do not appear and I can't upload a photo

  2. #2
    Registered User Storm's Avatar
    Join Date
    11-27-2009
    Location
    Massillon, Oh
    Age
    71
    Posts
    1,017
    Images
    123

    Default

    Then why am I seeing this post?
    "The difficult can be done immediately, the impossible takes a little longer"

  3. #3

    Default

    Quote Originally Posted by dtzamora13 View Post
    My posts do not appear and I can't upload a photo
    I can see your post just fine

    IMG_5026.JPG

    Photo to test upload

  4. #4
    Registered User
    Join Date
    06-15-2008
    Location
    Randolph, NH
    Posts
    9,657
    Images
    34

    Default

    User error no doubt.
    The AT - It has it's ups and downs...

  5. #5
    Registered User methodman's Avatar
    Join Date
    10-23-2015
    Location
    Virginia Beach, Virginia
    Age
    70
    Posts
    95

    Default posts

    Gave me a good laugh

  6. #6

    Default

    Testing... creating my first post!

  7. #7

    Default nice

    Great help from a bunch of comedians

  8. #8
    illabelle's Avatar
    Join Date
    06-25-2012
    Location
    Lurkerville, East Tn
    Age
    58
    Posts
    3,029
    Journal Entries
    1

    Default

    Welcome to WhiteBlaze dtzamora! Stick around, and you'll get the latest and greatest answers to all of life's most important questions.

  9. #9
    GA-ME 2011
    Join Date
    03-17-2007
    Location
    Baltimore, MD
    Age
    60
    Posts
    3,037
    Images
    9

    Default

    Quote Originally Posted by dtzamora13 View Post
    My posts do not appear and I can't upload a photo
    As far as your posts not appearing, I see the 2 you made so far. Maybe they were delayed because you're a new member.

    For how to post pics go to WB FAQs (on the tool bar) and look for: "How do I add an image to a post?
    "Chainsaw" GA-ME 2011

  10. #10

    Default

    I tried using the WB app and then tapatalk. That's probably the issue. They delayed posting.

    Sent from my LG-H830 using Tapatalk

  11. #11

    Default

    Quote Originally Posted by illabelle View Post
    Welcome to WhiteBlaze dtzamora! Stick around, and you'll get the latest and greatest answers to all of life's most important questions.
    Where in the world are these threads at??!!! lol

++ New Posts ++

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •